Taggar
 

Slipmaskiner, färg,- och spackelsprutor hyr vi ut

Om du saknar något i din utrustning, kan du alltid kolla med oss. Vi hyr ut färgsprutor, spackelsprutor, slipmaskiner, spackelboxar, bazookan med mera. Och om du har problem med din egen färgspruta, kan vi serva och reparera den åt dig. Här ser du några av de verktyg och maskiner vi hyr ut. OBS! Vi hyr endast ut till måleriföretag belägna i den sydöstra regionen.

Slipmaskiner

Den långhalsade FLEX Giraffen för slip- och putsning
Långhalsslipen från FLEX har revolutionerat ytslipning i måleribranschen. Utan stege når man 3 m höga tak och ytor. Dammfritt över huvudet, mindre jobb och reducerade städkostnader är oöverträffade fördelar. För ett perfekt slipresultat är sliphuvudet kardanlagrat och rondellen polstrad för att eliminera spår och rosor. Med FLEX slipmedel är användningsmöjligheterna obegränsade. Giraffen används framför allt vid renoveringar, men även vid bil-, vagn-, container- och båtbyggen.
Slipmaskiner


Korthals-slip "Okapi" ett komplement till FLEX Giraffen
FLEX Giraffamilj har utökats. Den långhalsade FLEX slipen har revolutionerat torrslipning av tak och väggar med räckvidd till 3 m höga tak. FLEX Giraff familjen har nu en ny medlem genom den kompakta och smidiga "Okapin". Kompletterar utmärkt exempelvis vid arbete på ställningar och trånga utrymmen. Når i alla hörn. Patenterad utsugsystem för dammfri arbetsmiljö. FLEX sliprondeller för färg och fernissa samt polering och andra applikationer.

Färgsprutor

Graco 390 Färgspruta
En lätt och kompakt eldriven spruta som trots sin litenhet är uppbyggd av professionella komponenter. Enkel att använda och lätt att bära med sig till och från arbetsplatsen, stryktålig och pålitlig. Den är idealisk till mindre målningsarbeten t ex lägenheter. Såväl för tak- och väggfärg som för snickerifärger. Mekanisk styrning av trycket.


Graco Ultra Max II 795 Premium
För den professionelle sprutmålaren som vill ha det lilla extra. Färgsprutan klarar av 2 pistoler med munstycke upp till 0.021". Sprutar de flesta färger inom byggnadsmåleri oförtunnat: lack, akrylat, latex, etc. Den är även utmärkt för vävlim. Elmotorn är helt inkapslad och utan motorkol och sensorer. Utrustningen har en uppdaterad, elektronisk smart tryckkontroll som "lär sig" vid vilket tryck man sprutar så att pulsationerna helt uteblir. Den har en digital display som visar tryck, mängd sprutad färg, felkoder etc.


Graco Ultra Max II 1095 Pro-Connect
En av marknadens kraftigaste färgsprutor för 220V. Den utrustning som takmålare oftast väljer. Klarar att spruta tjocka takfärger som andra utrustningar inte riktigt orkar. Vanliga slätfärger är naturligtvis inte heller något problem. Färgsprutan har en helt inkapslad elmotor, utan motorkol och sensorer. Utrustningen har en uppdaterad, elektronisk smart tryckkontroll som "lär sig" vid vilket tryck man sprutar så att pulsationerna helt uteblir. Digital display som visar tryck, mängd sprutad färg, felkoder etc.

Spackelsprutor

Elmyggan
När det gäller att spruta sandspackel med högtryck har Elmyggan blivit ett begrepp. Den gamla och väl beprövade tekniken som finns i Elmyggan har nu förfinats med nya och bättre material. Elmyggan har den överlägset största kapaciteten på marknaden och kan spruta alla på marknaden förekommande sprutspackel för luftlös applicering. Detta med hög kapacitet för de stora byggobjekten. Elmyggan är en helsvensk produkt. Levereras med 15m 5/8" slang, Ultra Lite 6000 pistol samt GHD-655 munstycke med munstyckshållare.
Uthyrning av maskiner på Striddes i Växjö