Taggar

Hall

Kom in i vår hall!

hall dov grönblå teal vägg röda gummistövlar sparkcykel trä
Hallen är inget rum vi stannar länge i, men den är ändå ett av de viktigaste rummen i ditt hem. Den är det första som möter dig och dina gäster. Den ska rymma mycket, utan att vara alltför stor, så den stjäl utrymme från resten av bostaden. För att skapa en bra hall krävs det effektiva, listiga lösningar och funktionell förvaring. Och naturligtvis en välkomnande atmosfär!
 
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall målad vägg klädhäst tamburmajor rött orange nummer

  Siffror och bokstäver

  Gör något kul på väggen med färg! I hallen kan du till exempel måla upp ditt hus- eller lägenhetsnummer. Det blir dekorativt och tydligt.

  Kulörer: Rich Red och Rich Sunflower.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall BerryAlloc ek golv Manoir Tolix stålstol gul påskliljor

  Ren entré

  En härligt generös hall blir ännu mer generös och rymlig med ett ljust ekgolv. Det slår an rätt känsla direkt som man kommer innanför dörren. Med ett neutralt golv kan man gärna addera färgklickar, till exempel i form av gula blommor och en gul stol.

  Golv: BerryAlloc Manoir ek.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall blå väggfärg tamburmajor trä väggklocka prickig regnjacka

  Blå rymd

  Blått är en drömsk och vacker färg som skapar rymd i en hall. Här får man ett rent och luftigt intryck redan vid välkomnandet.

  Kulör: MIddle Blue.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall mörkt trägolv Tarkett Salsa ask congac 3-stav kantareller

  Klassisk träkänsla

  Detta vackra golv är även lätt att hålla rent. Undviker du mattor i hallen, så blir det aldrig några problem att hålla golvet lika rent och fint som när det var nytt. Klassisk och ombonad entré.

  Golv: Tarkett Salsa ask 3-stav.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall ljusgul smart upphängning dörr väskor

  Soligt hej!

  Här hälsas man välkommen av en solgul varm färg. Då blir man glad direkt som man kommer in. En skön stol är aldrig fel att placera i hallen; när man ska sätta på sig skorna eller sitta och vänta på någon som är lite sen.

  Kulör: Middle Sunflower.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall korall vägg murad pastell väska runt bord

  Pastellparadis

  Den här familjen älskar pastellfärger. Dessa mjuka, sköna färger ger hallen en sommarkänsla - året om. Oavsett vilka färger du föredrar är det snyggast att hålla sig till samma toner i hela hemmet.

  Kulör: Middle Berry.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall smart väggupphängning rutor målade olika färger

  Fiffiga rutor för väggen

  Istället för att köpa ett nyckelskåp, kan du skapa struktur och ordning genom att måla rutor i olika färger på väggen. Fäst sedan en krok i varje ruta. Ordning och reda på nycklar och kom-ihåg-lappar.

  Kulörer: Middle Sunflower, Fine Lemon, Middle Blue & Middle Indigo.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall grön list vägg ruff klädhäst ljust trägolv

  Listigt grönt!

  Det behöver inte vara svårare än så här att piffa upp hallen och ge den ett nytt, spännande uttryck. Välj en vacker färg och måla listen. Helt enkelt.

  Kulör: Rich Forest.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall BerryAlloc Stone golv grått gul vespa röd telefon

  Sten i plast

  Vill du göra det riktigt lätt för dig, så väljer du ett plastgolv i hallen. Lätt att dammsuga och torka av och dessutom reptåligt. Det här golvet efterliknar ett stengolv. Det finns naturligtvis massor av andra mönster att välja mellan.

  Golv: BerryAlloc Stone.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall poststämpel på väggen ljusgul färg

  Poststämplad hallvägg

  Roligt och kreativt mönster som kommer att uppskattas av dina gäster: en klassisk poststämpel. Vackert och diskret, men ändå kul.

  Kulör: Fine Yellow.
 • Hall i två blå kulörer på väggarna

  Romantik i hallen

  Ljus och lite gammaldags stil i hallen, med målad bröstpanel på väggen. Den turkos skohyllan bryter av fint, utan att för den skull ta över.

  Kulörer: Fine Indigo och Fine Ocean.
 • Fräckt mörkt golv från Tarkett, kollektion Extra

  Nyskapande!

  Ett annorlunda golv kan förändra ett rum och få det att byta karaktär helt och hållet. Det här golvet är modernt och nyskapande på ett spännande sätt.

  Golv: Tarkett, kollektion Extra.
 • Hall med tapet från Eco, kollektion Almost White

  Vitt på vitt

  Det skira vita är alltid vackert! I en hall skapar du ett ljust och välkomnande intryck med en tapet med vitt på vitt. Enkelt och vackert!

  Tapet: Eco, kollektion Almost White.
 • Trång hall? Måla garderoben direkt på väggen! Kulör: Rich Berry.

  Målad garderob

  En rolig effekt är att måla garderoben direkt på väggen. Trompe l' oeil - lura ögat - som det heter med ett finare namn. Bra tips om du ska ha enkla hängare på väggen och vill göra något extra av det.

  Kulör: Rich Berry.
 • Tapet från Mr Perswall, kollektion Communication

  Visa vägen!

  Idag finns det fantastiskt många roliga möjligheter att hitta motiv som kan passa på en del av en vägg. Kolla in våra tapetleverantörer - de har massor av motiv att välja mellan!

  Tapet: Mr Perswall, kollektion Communication.
 • svart golv och svart kritfärg på vägg

  Svart lakrits

  Här har hallen fått svart golv och svarta väggar, målade med kritfärg. Röda detaljer gör rummet allt annat än dystert.

  Kulörer: Golv och vägg Revolver Black, skåp Malaco Red.
 • ljusblå vägg och gråmålat golv

  Sitt in!

  Enkelt, nära och njutningsfullt. Låt vardagen hemma bli en skön blandning av gammalt och nytt. Varför inte ha en välkomnande soffa i entrén?

  Kulör: Soft Blue.
 • färgglad hall med tapeter i olika mönster

  Glatt välkommen!

  Det här är ett roligt, och glatt överraskande, sätt att tapetsera. Kombinera olika tapeter i samma färgskalor, men olika mönster. Väljer du så här färgstarka tapeter, så blir din hall ett riktigt glatt välkomnande!

  Tapeter: Midbec kollektion Graffiti.
 • Tapet mr Perswall Adventure fototapet våg surfare hall vit dörr

  Vågad ingång

  Den surfintresserade vill kanske minnas sommarens bästa upplevelser på brädan. Det kan hon eller han göra med denna tapet! Surf style.

  Tapet: MrPerswall kollektion Adventure.
 • grafiska dekorationer i hallen

  Grafisk hall

  Enkelt och stilrent med grafiskt enkla träd i svart och i vitt. De är vackra prydnader på väggen, men kan också användas till att hänga saker på.

  Kulör: Nordsjö-vit.
 • Kulörer: Darling Dazy, Bubbly Buttercup

  Effektfull entré

  En mustig eller stark färg ger ett härligt välkomnande. Var inte rädd för mättade eller mörka toner, även om din hall saknar fönster. Tänk bara på att komplettera med bra takbelysning. Tänk på att hallen är det första du möter, så se till att det blir ett positivt första intryck!

  Kulörer: Darling Dazy, Bubbly Buttercup
 • Kulör: Malaco Red

  Vibrerande energi

  Vibrerande energi med vulkanisk kraft! Rött är den intensivaste av alla färger och är därför perfekt på fondväggar eller mindre ytor där du behöver en uppiggande färgklick. De oväntade inredningsdetaljerna i detta rum är knasiga, färgglada hattar!

  Kulör: Malaco Red
 • Tapet: Mr Perswall

  Design i fokus

  Välj en vågad tapet, eller tapetsera vissa ytor och måla eller klä andra med panel eller kakel. Är rummet långsmalt, kan du bredda det med hjälp av en tapet med ett diagonalt mönster. Ett är säkert: hur du än är och vad du än vill, finns det mängder av fräcka tapeter att välja mellan!

  Tapet: Mr Perswall
 • Golv Forbo Marmoleum click

  Klassiska plattor

  Svart-vita plattor är alltid rätt! Klassiskt, stilrent och bra att kombinera med en färgstark vägg eller en rolig tapet - om man vill. Man kan lika gärna hålla sig till bara svart och vitt också! Allt annat än fyrkantigt!

  Golv: Forbo Marmoleum click
 • Kulörer: Nordsjövit, Fizzy Yellow

  Gammal stil

  Här har man adderat färg och ändå lyckats bevara den sköna känslan i ett gammalt hus. Bara genom att måla ytterdörren i en varmgul färg, har man gjort entrén mer välkomnande. Varmt välkommen!

  Kulörer: Nordsjövit, Fizzy Yellow
 • Tapetkollektionen White Laces & Pearls Kulör: Socker

  Vitaste vitt

  Vitt med en varm ton. Som mormors pärlor mot naken hud. Milda mönster som känns rena, nära och äkta. Upptäck tapetkollektionen White Laces & Pearls!

  Tape: White Laces & Pearls. Kulör: Socker

 • Plankgolv i oljad ek från Alloc, 644521 OT Väggfärg Nordsjövit

  Skön harmoni

  Till de milda tonerna passar ett vittonat plankgolv i oljad ek från Alloc, 644521 OT. Det ger ditt hem lite gammaldags stil och skön harmoni.

  Väggfärg: Nordsjövit
 • Kulörer: Royal Ochre och Rich Yellow

  Organiskt

  Måla skåpsdörrarna med organiska former i naturnära färger. Mattan, med sina grovt vävda mönsterslingor, fulländar det naturliga intrycket.

  Kulörer: Royal Ochre och Rich Yellow
 • Tunnelbanekarta som tapet

  Hitta hem

  Tunnelbanekarta innanför dörren i hallen är kanske en god idé - så man har koll på vart man ska? Att strukturera upp sitt hem med hjälp av tapeter, golv, färg med symmetriska mönster och rutmönster blir alltmer populärt.

  Tapet: Mr Perswall, kollektion Destinations.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall orange rött dekorationsmålning vägg nummer Nordsjö Idé & Design inspiration hall BerryAlloc trägolv Manoir ek Nordsjö Idé & Design inspiration hall Nordsjö Idé & Design inspiration hall Tarkett Salsa ask 3-stav golv Nordsjö Idé & Design inspiration hall ljusgul
 • Nordsjö Idé & Design inspiration hall korall vägg Nordsjö Idé & Design inspiration hall blockfärger krokar hängare vägg Nordsjö Idé & Design inspiration hall grön list vägg Nordsjö Idé & Design inspiration hall golv BerryAlloc Stone Nordsjö Idé & Design inspiration hall poststämpel vägg
 • Hall med två blå kulörer på väggen Hall med golv från Tarkett, kollektion Extra Ljus hall med tapet från Eco, kollektion Almost White Perfekt för dig med trång hall, måla garderoben på väggen! Kulör: Rich Berry. Hall med tapet från Mr Perswall, kollektion Communication
 • svart golv och svart kritfärg på vägg ljusblå vägg och gråmålat golv färgglad hall med tapeter i olika mönster Tapet mr Perswall Adventure fototapet våg surfare hall vit dörr grafiska dekorationer i hallen
 • Tapet White Laces & Pearls Kulör Socker Plankgolv i oljad ek från Alloc, 644521 OT Väggfärg Nordsjövit Kulörer Royal Ochre och Rich Yellow Tapet från Mr Perswall, kollektion Destinations