Taggar

Ungdomsrum

När man är ung, har man alla möjliga tankar och idéer om hur man vill ha det. Och - ingenting är omöjligt! Framför allt vill man ha ett rum med rätt stil. Romantiskt, kaxigt, färgstarkt eller udda. Ett rum där man kan hänga med kompisarna, softa och ha det mysigt.
Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum färgglad matta
 
 • Skönt häng

  I det här rummet hänger gärna ungdomarna. Väggarna är målade i en mild rosa ton och golvet är vitt. De ljusa färgerna ger en skön drömsk känsla åt rummet.

  Kulör: Fine Purple.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum Tarkett Comfort vit ek limegrön fondvägg sovrum grafiskt

  Grafiskt och grönt

  En frodigt grön vägg piggar definitivt upp rummet. Till det intensivt gröna passar det bra med grafiska detaljer i svart och vitt.

  Golv: Tarkett Comfort vit ek.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum turkos vägg silvriga pratbubblor Pantone plaststol futuristiskt

  Plastic fantastic!

  Lite poppig 60-talskänsla får man i det här rummet med detaljer och sköna former i plast. Väggen har målats i en mild blå kulör och sedan har man målat dit pratbubblor i rosa. Kul!

  Kulör: Middle Ocean.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum rosa väggar världskarta färgglad plaststolar pastell

  Sockersöta toner

  Ljusrosa och ljusgult är kanske in te den vanligaste färgkombinationen, men varför inte? Färgerna ger tillsammans rummet en mild och skön känsla.

  Kulörer: Fine Lilac & Fine Lemon.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum cirklar målade vägg orange rött grå bas tjej kille soffa

  På pricken!

  Varför inte måla stora prickar på väggen i dina favoritfärger? Dessa kan sedan användas som bakgrund till bilder och kom-ihåg-lappar.

  Kulörer: Rich Ochre, Rich Red, Rich Orange & Soft Blue.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum turkos limegrön gul trumset Tolix stålstol fatboy

  Syrlig citron och mjuk turkos

  Fruktiga och fräcka färger till tonåringen. De passar dessutom bra ihop med lite tuffare inredningsprylar, som till exempel ett trumset.

  Kulörer: Aktuelle03 & Middle Ocean.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum neonrosa fräckt mönstrad tapet blommig

  Neon i fokus

  Den romantiskt blommiga väggen har fått accenter i skarpare neonfärger. Det blir en rolig brytning, som ändå matchar!

  Kulör: Middle Ocean.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum grå vägg gul fondvägg vitt ikea ps skåp färgglada kuddar

  Neutral bas

  När man har en neutral grå färg på väggen och ett vitt golv kan man gärna kosta på sig att addera glada färger och roliga mönster.

  Kulörer: Soft Grey & Middle Lemon.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum golv Tarkett Infinite ek säng rosa stol

  Med mormorskänsla

  Ett klassiskt trägolv piffas upp med ett romantiskt lapptäcke som sängöverkast och en rosamålad stol. Som hemma hos mormor.

  Golv: Tarkett Infinite.
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum färgglatt modert limegrönt rött posters mönstrade kuddar

  Peppa med färg!

  Ibland behöver det inte vara svårare än att man inreder med roliga prylar i glada färger. Med vita väggar och ett ljust golv kan rummet förändras i vilken riktning som helst.

  Kulör: Nordsjö-vit.
 • Trägolv från Forbo Forshaga

  Musik äger!

  Om man vill ha plats för alla sina instrument och musikprylar, kan det vara smart att ha en avskalad look i rummet. Här har man valt ett ljust och praktiskt golv från Forbo Forshaga.

  Golv: Forbo Forshaga.
 • Ungdomsrum med gul bred bård målad på väggarna

  Oväntad kombo

  Ibland blir det oväntade oväntat fint! Kan tyckas som en galen idé att kombinera lila, gult och ljust blå. Men, det är det uppenbarligen inte... Titta så fräscht det blir!

  Kulörer: Fine Ocean, Rich Purple och Middle Lemon.
 • Häftig tapet med breda ränder från Midbec, kollektion Stripes XL

  Ränder är rätt!

  Lite retro-känsla är det i tapeten, som känns som ny igen! Ränder är alltid rätt och kan kombineras hur som helst!

  Tapet: Midbec, kollektion Stripes XL.
 • Ungdomsrum med laminatgolv från Tarkett, kollektion Playstyle jeans

  Ruff känsla

  Det här rummet ger en ruff och rå känsla, med tegelvägg och tegelliknande laminatgolv från Tarkett. Passar de flesta unga, eftersom det aldrig kan bli fel...

  Golv: Laminatgolv från Tarkett, kollektion Playstyle jeans.
 • Modernt ungdomsrum med fräck målning och stilrena möbler i tuff design

  Färgstänk!

  Låt din ungdom "gå loss" på en vägg med sina favoritfärger! Här har man använt sig av stänkmålning och låtit färgen rinna fritt. Grunda först hela väggen med en kulör och sedan är det bara att sätta igång och stänka!

  Kulör på fondvägg: Rich Rose.
 • Ljusgula väggar kulör Middle Yellow

  Tjejsnack

  Tjejernas egen lilla fristad. Det privata, egna området där man kan hänga med kompisar utan att bli störd av jobbiga föräldrar...

  Kulör på vägg: Middle Yellow.
 • graffiti på väggen målad med sprayfärg

  Grafitti-style

  Om man mixar sin egen musik, kanske man vill ha bandnamnets tag på väggen? Här har en vägg blivit graffiti med en equalizer nertill.

  Sprayfärg: DecoMax Lackspray i olika färger.
 • Jeansvägg tapet Midbec kollektion Hip & Fun

  För jeansälskare

  Om man älskar jeans, kanske man även vill ha dem på väggen. Det här är en tapet med massor av jeansfickor. En skön jeansblå färg i rummet, kan det vara nåt?

  Tapet: Midbec, kollektion Hip & Fun.
 • Väggstickers från Caselio

  Stick it on!

  Det enklaste sättet att få en fräck vägg är att använda stickers, som man bara klistrar fast på väggen. Det finns många roliga mönster att välja mellan.


  Stickers: Caselio, kollektion No Limit.
 • Dagstidningar som tapet Midbec Hip & Fun

  Senaste nytt!

  Kan du ha på väggen i form av dagstidningar från hela världen. För nyhetstörstande ungdomar som vill ha en annorlunda och cool vägg.

  Tapet: Midbec, kollektion Hip & Fun.
 • Kulörer: Fine Indigo, Light Yelllow och Rich Sunflower

  Plats för polare

  I ett ungdomsrum är det bra att ha plats för dator, TV, musik, böcker, tidningar... En arbetsyta för läxläsning är också smart. Loftsäng med skrivbord under är bra om rummet är litet.

  Kulörer: Fine Indigo, Light Yelllow och Rich Sunflower
 • Tapet: Eco Velvet

  Rivigt rött

  Låt golvet lyfta hela rummet! Nu vågar vi satsa på golv i starka färger. Här ser du Tarketts vinylgolv Urban Graphic DJ Red 5516017. Våga du också!

  Tapet: Eco Velvet
 • Kulör: S 1030-R90B

  På väggen!

  Det viktigaste är att skapa rätt stil. kille/tjej som gillar att cykla, uppskattar säkert att kunna hänga upp sin cykel - eller något annat betydelsefullt på väggen. Det finns mängder av sätt att göra ett rum personligt. Låt din tonåring gå loss med färg och fantasi!
  Kulör: S 1030-R90B
 • Tapet Mr Perswall Sportswalls fotbollsspelare fototapet sovrum

  Fotbollsfreak!

  Varför inte pryda väggen med sitt favoritlag? Är man fan så är man! Passar lika bra i ungdomsrummet som i vardagsrummet, sovrummet, kontoret...

  Tapet: Mr Perswall, Sportswalls,
 • Golv: Forbo Marmoleum click

  Tufft och tåligt

  Även om ungdomar har bättre koll på sina grejor än småbarn, kan det vara vettigt att satsa på tåliga material, till exempel på golvet. Ungdomarna hamnar ofta på golvet för att läsa läxor, fika eller bara sitta och snacka. Det här golvet är tåliga plattor som är lätta att städa och hålla fina.
  Golv: Forbo Marmoleum click
 • Måla randigt kulörer Rich Red, Middle Ocean

  Måla randigt

  Välj ut dina favoritfärger och kombinera dem som du vill ha dem. Loda upp väggen och dela in den med maskeringstejp. Sedan är det bara att måla ditt väggkonstverk.

  Kulörer: Rich Red och Middle Ocean

 • Golv från Forbo, Marmoleum click

  Fräck färg

  Varför inte välja en intensiv och glad färg på golvet? Det här golvet är dessutom extra tåligt, vilket inte är någon nackdel när ungdomarna klampar in med skor. Gör rummet personligt med ett golv!

  Golv: Forbo Marmoleum click
 • Tapet Midbec It's all you färgglad post-it ungdomar färgglatt rolig

  Lekfull lappteknik

  Läckert rosa, rött och orange för tonåringen! Den här tapeten blir man garanterat glad av! För den som vill ha ett färgstarkt inslag i sitt rum.

  Tapet: Midbec kollektion It's all you
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum tjej i hängstol pasteller Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum neongrön vägg ljusslinga grafiska sängkläder Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum futuristiskt silver plast turkos vägg Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum ljusrosa plaststolar Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum målade cirklar på väggen
 • Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum trumset turkos limegrön vägg Tolix Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum cerise neronrosa accent soffa blommig tapet Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum grå gul fondvägg färgglada kuddar Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum Tarkett Infinite beige ek rosa stol sovrum Nordsjö Idé & Design inspiration ungdomsrum röda accenter modernt ungdomligt lime
 • Golv:Forbo Forshaga Ask Kulörer: Fine Ocean, Rich Purple och Middle Lemon i ungdomsrum Tapet: Midbec, kollektion Stripes XL Golv: Laminatgolv från Tarkett, kollektion Playstyle jeans Kulör på fondvägg: Rich Rose. Fräckt ungdomsrum!
 • Ljusgula väggar kulör Middle Yellow graffiti på väggen målad med sprayfärg Jeansvägg tapet Midbec kollektion Hip & Fun Väggstickers från Caselio Dagstidningar som tapet Midbec Hip & Fun
 • Tapet Mr Perswall Sportswalls fotbollsspelare fototapet sovrum
 • Måla randigt kulörer Rich Red, Middle Ocean Golv från Forbo, Marmoleum click Tapet Midbec It's all you färgglad post-it ungdomar färgglatt rolig