Taggar

Din idé - vår design!

Ta med dina drömmar och idéer hit till butiken!
Det där tråkiga gästrummet som aldrig används, väggen i matplatsen som känns så dyster, badrumsgolvet som du retat dig på i flera år, datorn som är så felplacerad på köksbänken, den avskavda färgen på lister och fönster... Gör slag i saken och fixa ditt hem som du vill ha det! Det är sällan så svårt som du tror... Och vill du ha hjälp, så går du bara till din butik. Vi har såväl idéerna som kunskapen och produkterna. Vi kan hjälpa dig att få ditt hem precis som du vill ha det!

Gå till din butik och få mer information. Där kan du också boka tid!
Nordsjö Idé & Design Moodboard inredning country

Vi hjälper dig!

Moodboard är en "inspirationskarta" som du kan klistra, måla och skriva på. Där samlar du prover på kulörer, tapeter, golv och dina egna tankar.
Nu kan vi hjälpa dig att sätta ihop din egen moodboard! Sedan kan du ta med den hem och i lugn och ro fundera, titta och diskutera idéerna på din moodboard med resten av familjen. Vi som jobbar i butiken kommer med förslag och råd och vi hjälper dig också att klippa ut prover och välja kulörer. Allt för att du ska kunna skapa ditt drömhem!
Nordsjö Idé & Design Moodboard inredning vit svart

Blanda hej vilt!

Kulörer är kul och det är fritt fram att blanda precis som man vill. Känner du dig osäker eller vill ha någon att "bolla idéer" med? Ja då kommer du helt enkelt hit! Vi har inredare som är utbildade på färgsättning och som kan ge dig goda råd om hur du kan tänka när du ska kombinera kulörer. De kan också öppna dina ögon för nya idéer.

Men, det är alltid du som bestämmer och ingenting är någonsin hugget i sten. Gör på det sätt som du vill ha det! Lycka till med ditt nya hem!
moodboard färgglatt
Nordsjö Idé & Design hjälp med inredning
Välkommen att "bolla idéer" med oss!
Tapet Boråstapeter Hanna Werning
Ditt val kan börja med en tapet...
hattar med färger
... eller en hatt som du tycker om!