Taggar
VI HJÄLPER DIG FÅ DITT HEM PRECIS SOM DU VILL HA DET!
Det finns oändligt många färger att välja mellan och det är minsann inte helt lätt att veta vilka färger som passar ihop och hur man ska få sitt hem som man vill ha det. Men faktum är att du måste våga chansa lite. Och faktum är att det finns jättebra hjälp att få.

VÅR EGEN FÄRGGURU
En person som har massor av färgkunskap och erfarenheter är Per Nimér, arkitekt och designchef på Nordsjö Idé & Design. Han har koll på internationella trender, kombinationer, färger för olika miljöer och atmosfärer och i sitt jobb samarbetar han med ”färg-gurus” i andra länder. Per har färgsatt olika miljöer och projekt i drygt 20 år. Hans viktigaste uppgift är att förmedla sina kunskaper till våra butiker, så personalen i sin tur kan hjälpa dig. I varje butik finns nämligen en utbildad färgsättare som kan hjälpa dig att kombinera ihop färger, tapeter och golv till ett rum eller hela ditt hem.
BRY DIG INTE SÅ MYCKET OM VAD ANDRA TYCKER!
Per menar att man ska tänka på att det bara är du, din familj och dina gäster som kommer att se färgerna i ditt hem. Och det är ni som bestämmer, ingen annan. Dessutom är det faktiskt så att om du ”misslyckas” med ett färgval eller tröttnar på en färg, så är det enkelt och relativt billigt att byta. Du målar helt enkelt över med ny färg! (För övrigt är ”personlig stil” det trendigaste du kan ha.)