Taggar

Living Scrapbook

Min historia
Ögonblicksbilder
Dela
Samla
Berätta om livet

”Genom att berätta min historia, blir mitt hem min scrapbook”
Vår uppfattning om privatliv har utmanats av Facebook, Myspace, Twitter och bloggar, sociala media som öppnar många spännande möjligheter. Att dokumentera sig själv har blivit något vackert. Med hjälp av dagens teknik, kan vi dela erfarenheter, upplevelser och bjuda in människor till vår privata zon. Den här trenden att ”visa upp sig själv”, påverkar även hur vi presenterar oss i våra hem.

Färgskalan i Living Scrapbook reflekterar estetiken i bloggar och sociala media. Paletten är varm, charmig och balanserad, men inte särskilt nostalgisk. Här finns inspiration från wellpapp och klippbokspapper, tillsammans med många glada, mogna pasteller. Allt annat än strömlinjeformat!
Coulor Future 2012, Juicy Red
Colour Future 2012
Presentera ditt liv i ditt hem!
Colour Future 2012
Samla föremål som betyder något för dig.
Colour Future 2012, Scrapbooking
Dela med dig av ditt liv.
En gång om året samlas en internationell grupp kreativa experter inom olika områden för att bestämma vilka färger och trender som kommer att gälla under det kommande året. Deras åsikter, insikter och upptäckter översätts till färgkartor och bilder, som sammanställs till ”ColourFutures”. Ovan ser du en av 2012 års trender enligt denna grupp. Är du nyfiken på kulörerna som hör till? Gå till närmaste Nordsjö Idé & Design-butik!