Taggar

Om oss

 

Färgstarkt hos Nordsjö Idé & Design

För oss på Nordsjö Idé & Design är det viktigt att inte bara leverera produkter av god design och hög kvalitet för att du som kund ska känna dig helt nöjd med besöket i våra butiker. Minst lika viktigt är att du får den hjälp, service och alla de rätta produkterna du behöver för att ditt projekt ska bli just så bra som du har tänkt dig.

Kunskap, kvalitet och engagemang är ledord i vår verksamhet. Personalen i våra butiker får kontinuerlig utbildning i allt som rör produkter, teknik, service och trender med mera.
glada barn som hoppar framför en färgglad vägg
Vi jobbar med kända varumärken som borgar för kvalitet. Våra leverantörer, som kan sina produkter bäst, hjälper oss att vara uppdaterade på kvaliteter, nyheter och hur de ska användas för att ge ett optimalt resultat. Du kan därför känna dig trygg med dina produktval hos oss.

Det ska vara kul att besöka våra butiker! Vi vill inspirera dig och kanske också få dig att våga lite mera för att göra ditt hem unikt för dig.

Framför allt vill vi att du ska känna dig riktigt välkommen hos oss. Därför har vi ”Färgstarkt”, en kontinuerlig utbildning som handlar om hur vi bemöter våra kunder i alla lägen och ger det lilla extra för att du ska trivas hos oss och komma tillbaka när du har ett nytt projekt på gång.

Om du har några frågor eller funderingar kringNordsjö Idé & Design kan du maila till oss på: butiksservice@nordsjoidedesign.se

Eller skriva till:
Nordsjö Idé & Design
Nordsjö Butiker AB
205 17 Malmö

Välkommen till Nordsjö Idé & Design!
tjej som vattnar blommor i en lysande blomkruka
matematiska formler på tapet

PRESS - FÖR SENASTE INFON

webb logotyp nordsjö idé & design

ALLA VÅRA LOGOTYPER

passionsfrukt med vinröd vägg målad med ljusgrönt

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!