Taggar

Rosendoftande romantik

växthus med romantisk blommig tapet
 

Lev ut dina drömmar!

Du som älskar den blommiga, romantiska stilen, kan verkligen leva ut alla dina fantasier i en trädgård eller på en balkong! Inte minst i valet av blommor och växter, utan också därför att det finns så många outforskade möjligheter till att inreda utomhus.
Familjen skapade den här stilen tillsammans med trädgårdsdesignern Sara. De började med att göra moodboarden till höger och sedan utgick de från den när de planerade och byggde trädgården.
moodboard rosendoftande
I det klassiska växthuset har en romantisk rosentapet fått bilda fond till de ljuvliga väldoftande örterna och blommorna. Genom att placera en vitmålad bänk med krukor, böcker, gipsängel och vackra trädgårdsredskap i växthuset, har familjen skapat en skön stämning. De har också fått en fin plats att sitta på under vår och sommar. Den vackert arbetade vita trådhyllan är också prydd med vackra saker som passar stilen.

Vägg-i-vägg med ett växthus

Den här familjen har skapat en fin hörna med hjälp av ett plank i ljusrosa, som även fungerar som upphängning för alla nyttiga trädgårdsredskap som man behöver i sin trädgård. Framför planket står en väldoftande lavendel i en stor kruka och ett litet brickbord har fyllts med vackra saker.

ljusrosa plank med romantiska prylar framför
vackert växthus med rosentapet
Här har familjen använt en rosentapet. Förslag på liknande tapet: Romance från Casadeco.
romantiska blomkrukor
En skön sittplats eller en plats för fina saker?
rosa doftande blommor
Vit trådhylla med rosa väldoftande växter och blommor.
trädgårdsredskap på planket
Kulören på planket heter Rosenvatten.
vackert brickbord i vitt
Satsa på prylar i rätt stil, till exempel ett vitt brickbord i flera våningar.